Luminosa Boat Party

Luminosa Boat Party

879 879 people viewed this event.

4 juni is het eindelijk weer tijd om gezamenlijk uit te varen op de prachtige wateren van Amsterdam. Het eerste boot feest van het seizoen is een feit! Ben jij er ook bij? Deze 3e editie op het water moet goed gevierd worden en kan dat nou veel beter dan met een line up als dit?

π—Ÿπ—œπ—‘π—˜ 𝗨𝗣:
Locklead
Daan Steenman B2B Benjamin Berg
Jimi Jua

Kefsky

Wij zijn al weken non stop bezig met de zonnen dans en hopen dat al deze moeite zaterdag zal worden terug betaald in mooi weer! Mochten we toch te weinig gedanst hebben dat het zaterdag regent wees dan niet getreurd dan verhuizen wij de gehele programmering gewoon naar binnen waar het lekker droog is!

𝗒𝗣/ 𝗔𝗙𝗦𝗧𝗔𝗣: Eye Ponton (Voor het Eye museum in Amsterdam-Noord)
π—§π—œπ—π——π—˜π—‘: Aanvang om 15:00 vertrek van de boot om 15:30 te laat = boot gemist (geen re-fund) wij komen rond 22:30 weer aan bij het Eye Museum voor de afstap.
𝗗π—₯π—œπ—‘π—žπ—˜π—‘: Drinken kan worden gehaald bij de bar aan boord, alle soorten drankjes die je gewend bent in de club te kunnen bestellen zullen ook geschonken worden op de boot. Betalen doe je via munten die je bij de munten bar kan kopen! HET IS VERBODEN ZELF DRINKEN MEE AAN BOORD TE NEMEN!
π—˜π—§π—˜π—‘: Er is eten aan boord zowel vlees als vegetarisch: Vegetarische loempia’s, Patat, Kip popcorn.

π—Ÿπ—˜π—˜π—™π—§π—œπ—π——: 𝟭𝟴+

To register for this event please visit the following URL: https://eventix.shop/wma5yywj →

 

Date And Time

2022-06-04 @ 03:00 PM to
2022-06-04 @ 10:30 PM
 

Location

Share With Friends

This entry was posted in . Bookmark the permalink.